Tarja & Marko Hietala prihajata 10. 3. 2025 tudi v Ljubljano!

First Concert Agency (FCA) & CUK Kino Šiška
0 30

V Ljubljani bosta v ponedeljek 10. 3. 2025 in na prizorišču CUK Kino Šiška v sklopu skupne evropske turneje “Living the Dream TOGETHER Tour 2025” nastopila dva nekdanja Nightwish člana, enkratna sopranistka Tarja Turunen, ki je potem, ko je zapustila ikone simfoničnega power metala, zagnala uspešno solo kariero in vsestranski glasbenik ter pevec Marko Hietala, ki je v osemdesetih ustanovil kultno finsko metal zasedbo Tarot ter sodeloval mdr. tudi z zasedbama Sinergy in Raskasta Joulua.

Vstopnice po predprodajni ceni 45,00€ so za Ljubljanski koncert že v prodaji!

Kupite jih lahko TUKAJ!

FACEBOOK DOGODEK!

Po nizu zmagoslavnih nastopov v Južni Ameriki, kjer se je Marko Hietala pridružil Tarji kot posebni gost na več razprodanih koncertih, bo dinamični duo s svojim sodelovanjem očaral še evropsko občinstvo.

Evropska turneja, ki se bo začela septembra v Nemčiji, obljublja nepozabno doživetje, saj se bosta ta dva izjemna glasova ponovno združila na odru. Tarja je pred kratkim izdala svoj prvi album največjih uspešnic, Best of Tarja – Living the Dream. Na koncertu bo predstavila izbor pesmi, ki jih najdemo na omenjenem albumu, vključno s fenovskimi in njenimi osebnimi favoriti.

Marko in Tarja sta pred kratkim moči združila tudi na duetu »Left on Mars«, ki je požel vsesplošno hvalo in še okrepil njun status glasbenih ikon. Marko bo s svojim bendom odigral tudi svoje lastne pesmi, preden se bo pridružil Tarji na odru za večer, ki obljublja nepozabno glasbeno izkušnjo.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki