The Dead Daisies predstavljajo novo verzijo videa “I’m Gonna Ride”

The Dead Daisies 2024 (press/promo) via Facebook
0 7

The Dead Daisies, ameriška hard rock senzacija, je izdala prenovljeno različico videa skladbe I’m Gonna Ride z albuma “Light ‘Em Up” (RockLine recenzija), ki je izšel v začetku letošnjega septembra. Video lahko preverite spodaj.

Skupina se je za to potezo odločil vsled intenziviranja promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajočo evropsko turnejo – seznam koncertnih terminov je na voljo TUKAJ!

V zvezi z novim videoposnetkom so The Dead Daisies povedali sledeče: ” Tu je naša najnovejša video različica singla ‘I’m Gonna Ride’, saj se v novembru letos pripravljamo na vrnitev v Evropo! Vanj je dodanih nekaj novih vizualnih posnetkov skupine, ki izvirajo iz britanskega dela turneje, vanj je vpetih nekaj osupljivih motorističnih ritualov, mi pa smo že v polni pripravljenosti, da krenemo na odre in da se nanj vrnemo tokrat prvič v družbi kitarista skupin Winger in Whitesnake Reba Beacha! Turneja se začne 1. novembra v Enschede na Nizozemskem in adrenalinska naglica je že tu!”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki