Nekdanji Ozzyjev kitarist Jake E. večkrat ustreljen med sprehodom s psom po Las Vegasu!

Jake E. Lee (press/promo) via Facebook
0 51

Kitarista Jake E. Lee, najbolj znanega po tem da je sodeloval na albumih “Bark At The Moon” in “The Ultimate Sin” Ozzyja Osbournea, je v torek 15. 10. 2024 nekdo večkrat ustrelil. Tako je povedal njegov uradni publicist. Incident se je pripetil medtem ko je Jake E. Lee v Las Vegasu v nočnem času sprehajal svojega psa.

Med prevozom v bolnišnico, je Jake ohranjal zavest in je že zunaj smrtne nevarnosti ter naj bi po besedah njegovega publicista kmalu popolnoma okreval. Streljanje naj bi bilo naključno.

Lasvegaška mestna policija je potrdila, da se je streljanje zgodilo okoli 2.30 zjutraj v soseski, oddaljeni približno 10 milj južno od Stripa.

Aretacij zaenkrat ni bilo, več informacij razen tega, da preiskava o okoliščinah incidenta poteka, pa trenutno ni na voljo.

Tim Heyne, menedžer Leejeve aktualne rock zasedbe Red Dragon Cartel, je za Associated Press mdr. dejal, da si je Lee rešil kožo zahvaljujoč ‘božji milosti’ saj nobena od krogel ni zadela katerega od vitalnih organov.

67-letni Lee, ki se je rodil v Norfolku v Virginiji in odraščal v San Diegu, je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja igral kitaro v več skupinah glam metal scene na Sunset Stripu v Los Angelesu, vključno z zgodnjo različico skupine Ratt.

Leta 1982 se je pridružil skupini Ozzyja Osbourna in ostal do leta 1987 ter igral na albumih “Bark at the Moon” iz leta 1983 in “The Ultimate Sin” iz leta 1986. Zatem se je pridružil zasedbi Badlands, danes pa vodi zasedbo Red Dragon Cartel.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki