Candlemass napovedujejo jubilejni EP z naslovom “Black Star”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 21

Candlemass, švedske doom metal legende, so trenutno v studiu in pripravljajo jubilejni EP s štirimi skladbami, imenovan “Black Star”!

EP bo vseboval dve novi skladbi in dve priredbi, izšel bo spomladi leta 2025, ko bo skupina praznovala 40 let, kot pravi sama ‘Heavy Doom Deliverance’ pridiganja!

Candlemass sporočajo, da je bobnar Janne Lind pravkar posnel vse bobne v studiu Sound Trade v Solni blizu Stockholma, ta teden pa je na vrsti Lars Johansson, ki bo nasnel več kitarskih linij in fraz, za novi EP!

Skupina pravi, da bo EP izšel zelo verjeto v maju 2025. Za izid bodo poskrbeli pri založbi Napalm Records.

Zasedba:
Johan Lanquist – vokal
Lars Johansson – glavna kitara
Mappe Björkman – ritem kitara
Leif Edling – bas kitara
Janne Lind – bobni

Več o Candlemass:
https://www.facebook.com/candlemass
https://www.instagram.com/candlemassd…
https://candlemass.se/

Na fotografiji: Kitarist Lars Johansson in vokalist Johan Lanquist med nastopom Candlemass 13. 7. 2019, v sklopu tretjega dne nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tretjega dne festivala, lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki