Helloween najavljajo koncertni album “Live At Budokan”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 49

Helloween, powermetalske legende iz Hamburga, bodo 13. 12. 2024 in pri založbi Reigning Phoenix Musc (RPM) izdali nov koncertni album z naslovom “Live At Budokan”

Spodaj je na voljo prvi koncertni single in video za skladbo Best Time.

“Live At Budokan” je kolosalni koncertni album, ki zaobjema nastop skupine Helloween na razprodanem tokijskem koncert, ki je pomenil veliki finale obsežne svetovne turneje skupine, ki se je vila po 30 državah med letoma 2022 in 2023. Blu-ray in DVD formata prinašata osupljive vizualne posnetke opravljene s kar 29. kamerami in posebno izkušnjo. Ta izdaja ni le album v živo, pač pa tudi praznovanje lika in dela Helloween in njenega vpliva na sam heavy metal. Ne spreglejte tega dela glasbene zgodovine!

Kitarist Sascha Gerstner komentira v zvezi s singlom Best Time sledeče: ” Skladba ‘Best Time’ je ujeta energija in trenutek, ko se vse združi v popolnost in ko vse negativno pustiš za sabo. Zame je ta skladba himna za vse tiste noči, ki te vodijo v prihodnost. Zato na koncertu izraža natanko tisto razpoloženje, ko živiš v čudovitem trenutku, ki traja večno.”

Koncertni album “Live At Budokan” je že mogoče prednaročiti.

Seznam skladb na koncertnem albumu “Live At Budokan”:
1. Orbit
2. Skyfall
3. Eagle Fly Free
4. Mass Pollution
5. Future World
6. Power
7. Save Us
8. Kai’s Medley [Walls Of Jericho, Metal Invaders, Victim Of Fate, Gorgar, Ride The Sky, Heavy Metal Is The Law]
9. Forever And One (Neverland)
10. Best Time
11. Dr. Stein
12. How Many Tears
13. Perfect Gentleman
14. Keeper Of The Seven Keys
15. Drumokan *on Blu-ray/DVD only!*
16. I Want Out

#helloween #liveinjapan #livealbum #budokan #pumpkinsunited

Na fotografiji (od leve proti desni): Kitaristi Sascha Gerstner, Kai Hansen in Michael “Weike” Weikath med nastopom Helloween 26. 11. 2017, v dvorani Aegon Arena sredi Bratislave (Slovaška) – RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega nastopa skupine lahko preberete TUKAJ.


Helloween – “Live At Budokan” (Reigning Phoenix Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki