Jag Panzer (plus Ruthless & Speedclaw), Zagreb (Močvara), Hrvaška

Jag Panzer, predskupini Ruthless & Speedclaw
Zagreb, klub Močvara, Hrvaška
nedelja, 8. 12. 2024, ob 19.00 uri

Facebook dogodek!

V Zagreb prihajajo 8. 12. 2024 kultni koloradski heavy metalci Jag Panzer, ki bodo tako naposled prvič nastopili v hrvaški prestolnici, pa tudi nasploh prvič v naši regiji.

Na evropski turneji na katero se podajajo v letošnji pozni jeseni, bodo Jag Panzer obeleževali 40. let od izida svojega kultnega prvenca “Ample Destruction”, ki velja za enega najpomembnejših albumov svojega žanra. Repertoar bo nosil poudarek na izvedbi skladb tega albuma, Jag Panzer pa bodo v Močvari preigravali tudi novejši material. Zadnji in skupno 12. studijski album, odlični “The Hallowed” – RockLine recenzija, je izšel sredi lanskega junija!

Ruthless so ekipa stare šole metala iz Los Angelesa, ki so se zapisali v srca ljubiteljev težkih zvokov z EP-jem “Metal Without Mercy” iz leta 1984 in albumom “Discipline of Steel” (1986). Ime skupine ne more bolje opisati zvoka in sloga skupine in njihovih izdaj! Prava US-power šola. Dalje ne gre.

Speedclaw so hrvaški speed metalci! V hrvaških logih dodobra poznan kvartet že več kot deset let grmi po metalskem podzemlju. Surova moč bo znova torej eskalirala v Močvari!

Vstopnice po predprodajni ceni bodo znašale 25.00€ in krenejo v prodajo kmalu v trgovini Dirty Old Shop (tudi preko njene uradne spletne strani), na dan koncerta bo cena vstopnic znašala 30,00€!

  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Date

Dec 08 2024

Time

19:00 - 23:55
Močvara

Location

Močvara
Trnjanska struga 34, 10000 Zagreb
Website
https://mochvara.hr/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki