The Cure predstavljajo video in single “A Fragile Thing”

foto: Andy Vella 2022
0 26

The Cure, britanske ikone alternativnega rocka, predstavljajo drugi single s prihajajočega studijskega albuma “Songs Of A Lost World”. Gre za skladbo A Fragile Thing, ki je tako po mesecu dni nasledila prejšnji single za skladbo Alone.

“Songs Of A Lost World” je prvi album skupine The Cure po albumu “4:13 Dream” iz leta 2008. V vseh letih čakanja na novi album so The Cure veliko koncertirali, vendar pa niso izdali prav nobenega novega materiala, čeprav so občasno namigovali, da je novi album – ali celo dva albuma, skorajda pripravljen na izdajo.

Avgusta so The Cure avtorski molk končno prekinili, ko so izdali pri založbi Naked Vinyl, ki se ukvarja s promocijo trajnostnega vinila, v omejeni izdaji izdali 12-palčno ‘eko vinilno ploščo’ s koncertnimi posnetki dveh prej neizdanih skladb And Nothing Is Forever in I Can Never Say Goodbye. Obe skladbi bosta prav tako uvrščeni na prihajajoči novi studijski album “Songs Of A Lost World”.

Album “Songs Of A Lost World” izide 1. novembra pri založbi Fiction/Polydor v več različnih formatih, vključno z marmornatim in belim vinilom.

Seznam skladb na albumu “Songs Of A Lost World” je sledeč:
1. Alone
2. And Nothing Is Forever
3. A Fragile Thing
4. Warsong
5. Drone:Nodrone
6. I Can Never Say Goodbye
7. All I Ever Am
8. Endsong


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki