Prihaja dokumentarec “Run To The Hills: The Story of Iron Maiden”

Iron Maiden 2024 (press/promo)
0 65

Netflix je napovedal izid novega dokumentarnega filma o legendah heavy metala Iron Maiden, ki bo premierno predvajan marca 2025.

Dokumentarec z naslovom “Run To The Hills: The Story of Iron Maiden”, bo ponudil pogled v zgodovino ene najbolj vplivnih in trpežnih skupin v rock glasbi. Iron Maiden so znani po svojih eksplozivnih odrskih predstavah, kultni maskoti Eddieju in prelomnih albumih, njihova pot pa je pot, ki jo hodijo legende rocka! Netflix vam bo vse to ponudil kot na dlani z novim dokumentarcem.

Film “Run To The Hills”, ki ga je režiral priznani glasbeni filmski ustvarjalec David Morgan – ta ni neznano ime pri ustvarjanju tovrstnih dokumentarcev, obljublja poglobljen oris razvoja te skupine, vse od njene ustanovitve v londonskem East Endu leta 1975, pa do vzpona do svetovne slave superzvezdnikov. Film se bo osredotočal na vrhunce Iron Maiden, vključno s triumfalnimi turnejami po svetu in izjemno uspešnimi albumi, med katerimi so mnogi že postali platinasti. Vsekakor bodo pobliže predstavljeni tudi drugi izzivi in skušnjave, ki so spremljali Iron Maiden na njihovi slikoviti glasbeni poti.

Iron Maiden so 4. 10. 2024 odigrali prvi koncert severnoameriškega dela “Future Past” svetovne turneje!

Iron Maiden so 19. 9. 2024 najavili serijo evropskega dela nove svetovne turneje imenovane “Run For Your Lives” – več podrobnosti je na voljo TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki