Coheed And Cambria predstavljajo novi single in video “Blind Side Sonny”

foto: Alan Polzner
0 13

Ameriški progresivni rockerji Coheed and Cambria, sicer dobro znani ljubitelji konceptov, so objavili novi video za svež avtorski single Blind Side Sonny. Preverite ga lahko spodaj.

Drzni rocker je prvo okušanje kaj bo prinesel naslednik albuma “Vaxis Act II: A Window Of The Waking Mind” iz leta 2022, ki bo tako najnovejši del dolgoletne sage Armory Wars/Vaxis, s katerim vnaša skupina v ta izbrani koncept zlobneža.

“Blind Side Sonny je skladba o maščevanju,“ pojasnjuje idejni vodja koncepta in vokalist skupine Claudio Sanchez. “Kar se nekomu morda zdi nedolžna izbira, je lahko za drugega temelj, da to izbiro sprejme, kot zlonamernost. Percepcija je lahko tvoj najhujši sovražnik.“

Coheed and Cambria so pred kratkim sklenili ameriško turnejo z alternativnimi rockerji Incubus in se odpravljajo v Avstralijo, kjer bo sodelovala na Monolith festivalu. Na tem festivalu so potrjeni tudi nastopi drugih progresivnih zasedb moderne ere, kot: Periphery, Leprous in Intervals.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki