Eric Clapton predstavlja video in single “One Woman”

foto: Eric Clapton 2021 (via Facebook)
0 31

Eric Clapton, znameniti ikonski bluesovski kantavtor, predstavlja nov avtorski single in video za skladbo One Woman, ki ga lahko preverite spodaj. Video je režiral Dessie Jackson.

Pričujoči novi single izhaja iz novega studijskega albuma legendarnega ‘Slowhanda’ z nazivom “Meanwhile”, ki bo digitalno izšel 4. 10. 2024, v fizičnih formatih (CD in LP) pa 24. 1. 2025. Izid je napovedan na založbah Bushbranch / Surfdog Records.

Nova plošča Erica Claptona “Meanwhile” vsebuje 6 svežih avtorskih stvaritev, ki jih Eric doslej še ni predstavil ter 8, ki jih je že predstavil, kot single (vsi so dostopni spodaj).

Album vključuje sodelovanja z Jeffom Beckom, Vanom Morrisonom, Bradleyem Walkerjem in drugimi. V digitalni obliki bo na voljo 4. oktobra, na vinilu in zgoščenki pa bo izšel v začetku leta 2025!

Album “Meanwhile” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Meanwhile” se glasi:
1. Pompous Fool
2. Heart of a Child
3. Moon River
4. Sam Hall
5. Smile
6. Always On My Mind
7. One Woman
8. The Rebels
9. The Call
10. How Could We Know
11. This Has Gotta Stop
12. Stand and Deliver
13. You’ve Changed
14. Misfortune

Več o Ericu Claptonu:
https://ericclapton.com/ 


Eric Clapton – “Meanwhile (2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki