Prihaja zaboj “The Beatles: 1964 US Albums In Mono”

Apple Corps Ltd/Capitol/UMe
0 30

Sedem albumov skupine The Beatles, izdanih v ZDA med januarjem 1964 in marcem 1965, bo še letos izšlo v posebnem zaboju.

“The Beatles: 1964 US Albums In Mono”, ki bo izšla 22. novembra pri založbi Apple Corps Ltd/Capitol/UMe vsebuje: “Meet The Beatles!”, “The Beatles’ Second Album”, “A Hard Day’s Night”, “Something New”, “The Beatles’ Story” (2LP), “Beatles ’65” in “The Early Beatles”.

Vsako ploščo je Kevin Reeves v studiu East Iris v Nashvillu ‘odrezal’ iz originalnih mono master trakov, jih stisnil na 180 g vinil in jih opremil s skrbno reproduciranimi ovitki, ki vsebujejo nove ‘štiripanelne’ vložke. Spremne eseje je prispeval ameriški poznavalec The Beatles Bruce Spizer.

Vsi ti albumi od leta 1995 niso več dosegljivi v trgovinah in bodo po novem z izjemo albuma “The Beatles’ Story”, ki bo prisoten le v zaboju, dosegljivi tudi posamično.

Spodaj si lahko ogledate reklamni napovednik.

Prednaročila zaboja, kot tudi posamičnih albumov, so že na voljo!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki