Jinjer predstavljajo video in single “Rogue”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2023
0 8

Ukrajinski ‘tech-metalci’ Jinjer so izdali nov, udarni singel z naslovom Rogue, ki ga spremlja videospot. V videospotu za skladbo se skupina sprošča v bunkerju, medtem ko kriči Tatiana Shmayluk preko onemoglosti v temni sobi, obkrožena z brezobraznimi silhuetami. Zelo ‘metal’, kajne?

“Naš novi single Rogue je odziv na mnoge stvari,“ je skrivnostna pevka skupine Tatiana Shmayluk, ki nadaljuje: “Je brutalno iskren, brca naravnost v obraz in je ena najbolj intenzivnih skladb, kar smo je Jinjer kdaj koli izdali. Ne zanm povedati kako smo navdušeni nad tem novim singlom, kot tudi prihajajočim novim albumom ter vsem kar temu sledi.”

Novi album skupine Jinjer bo predvidoma izšel v prvi polovici leta 2025. Medtem bo kvartet koncertno zaposlen saj se odpravlja onkraj atlantske luže v družbi zasedb Hanabie in Born Of Osiris, a se oktobra vrača v Evropo, kjer bodo podpirali brazilske metalske težkokategornike Sepultura na njihovi poslovilni turneji. Sledi nova turneja po latinski in južni Ameriki, kjer imajo na skupni turneji s Heaven Shall Burn že bukirane nastope mdr. v Braziliji, Čilu, Kolumbiji in Mehiki.

Na fotografiji: Jinjer med nastopom 11. 2. 2024 v zagrebški Tvornici kulture (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta, na katerem so Jinjer nastopili v vlogi posebnih gostov glavnih nosilcev turneje Bullet For My Valentine, lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki