Timo Tolkki predstavlja besedilni video in single “Soul Of The World”

Timo Tolkki 2024 (via Bandcamp)
0 26

Timo Tolkki, finski kitarski virtuoz, komponist, producent in ustanovitelj finskih power metal legend Stratovarius, predstavlja svež avtorski single in besedilni video za skladbo Soul Of The World (spodaj). Zasedba, ki je posnela ta single: Timo Tolkki (kitara, klaviature), Agnes Milewski (vokal), Jari Kainulainen (bas kitara), Peter Dellermann (bobni).

Pričujoči single izhaja iz Tolkkijevega novega studijskega albuma “Classical Variations and Themes 2​:​Ultima Thule”. Z izjemo vokala za skladbo Karjalan Kunnailla, ki ga je prispeval Timo Tolkki, sta za preostale skladbe prispevala vokale Agnes Milewski in Jeff Scott Soto.

Spodaj lahko prisluhnete tudi singlu Ultima Thule. Zasedba, ki je posnela single: Timo Tolkki (kitara, bas kitara, spremljevalni vokal), Jeff Scott Soto (vokal), Jens Johansson (klaviature), Mikko Härkin (klaviature), Peter Dellermann (bobni).

Digitalni format albuma je že mogoče naročiti. Album bo v fizičnih formatih izšel 23. 9. 2024!

Seznam skladb na albumu “Classical Variations and Themes 2​:​Ultima Thule” se glasi:
1. Solveig’s Song
2. Ultima Thule
3. Sturmfrei
4. Isa
5. Kalevala
6. Tolkien’s Tundra
7. Soul Of The World
8. Silent Icy Tears
9. Spirit Of The Forest
10. Karjalan Kunnailla


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki