CWF napovedujejo album “CWF III”

CWF 2024 (press/promo)
0 18

CWF je superskupina, ki jo sestavljajo Joseph Williams iz skupine Toto, nekdanji vokalist skupine Chicago Bill Champlin in švedski kitarist in producent Peter Friestedt. Skupina je nastala po uspehu njihovega prvega studijskega albuma in DVD-ja s koncertnimi posnetki, ki je na Švedskem zasedel vrh lestvic.

Williams, znan po sodelovanju s skupino Toto in mož, ki je prispeval glas pojočega Simbe v filmu “Levji kralj”, dodaja glasbi CWF svojstveni predznak. Friestedt, izvrstni session glasbenik in producent z dvema uspešnima solo albumoma, je z Williamsom že sodeloval v preteklosti. Champlin, glasbeni veteran legendarnih Chicaga in z Grammyjem nagrajeni avtor pesmi, dopolnjuje ta izjemen AOR trio, ki združuje ne enem mestu bogastvo izkušenj, komponiranja in glasbenih talentov.

CWF tako predstavljajo prvi single za skladbo Brighter Day in z njim prvi uvid v to kaj nam bo prinesel novi studijski album projekta imenovan “CWF III”.

Album “CWF III” bo izšel 27. 9. 2024 in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “CWF III” je sledeč:
1. Brighter Day
2. Sure
3. Wings Of Tomorrow
4. Find The Love
5. Carrie
6. I Will Find You There
7. Stay With Me
8. Almost Had Me There
9. Fly Away Now
10. Moments Of Joy
11. The Last Unbroken Heart


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki