Judas Priest predstavljajo koncertni video “Panic Attack”

foto: EDITA KLEMEN 2024
0 23

Judas Priest, biblijski očaki metala iz Velike Britanije, so v času pred pričetkom drugega dela svoje turneje na kateri predstavljajo zadnji studijski album “Invincible Shield” (s seboj so za posebne goste vzeli Švede Sabaton) poskrbeli za izid novega koncertnega videa.

Zanj so izbrali skladbo Panic Attack, video pa izvira iz enega od nastopov poletnega dela evropske turneje

Album “Invincible Shield” je dostopen v mnogih varietetah (tudi z različnimi naslovnicami) in vseh bistvenih formatih in ga lahko že naročite preko uradne spletne trgovine Judas Priest.

Album je v celoti produciral miksal in masteriziral izkušeni in prekaljeni Andy Sneap, sicer ‘šesti’ član zasedbe Judas Priest, ki ob uslugah zvočnega inženirstva, pomaga skupini kot koncertni kitarist.

RockLine recenzijo albuma “Invincible Shield” lahko preberete TUKAJ.

Več o Judas Priest:
Instagram – https://judaspriest.link/Instagram
TikTok: https://judaspriest.link/TikTok
Facebook – https://judaspriest.link/Facebook
Twitter – https://judaspriest.link/Twitter

Na fotografiji: Richie Faulkner in Rob Halford med nastopom Judas Priest 1. 4. 2024 na Dunaju (Wiener Stadthalle – Halle D) v Avstriji (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki