Queens of the Stone Age odpovedali preostanek evropske turneje!

Queens Of The Stone Age (press/promo) 2024
0 123

Queens Of The Stone Age je odpovedala preostalih osem koncertov evropske turneje, saj je moral vodja skupine Josh Homme nemudoma odleteti nazaj v ZDA na “nujen poseg (operacijo)”.

Ikone alternativnega in stoner rocka iz Los Angelesa so novico sporočili preko uradnih omrežij (spodaj izvirnik) rekoč: “Queensi obžalujemo da ne bomo mogli igrati za vas. Žal nam je za vse nevšečnosti in delimo z vami vaše frustracije in razočaranje.”

V nadaljevanju sporočila so zapisali “QOTSA sporočamo z velikim obžalovanjem, da se mora Josh Homme zaradi nujne operacije nemudoma vrniti v Združene države Amerike. Po najboljših močeh smo se trudili, da bi vzdržali na tej turneji in igrali za vas, vendar je to glede na trenutno stanje nemogoče.”

To pomeni, da so bili načrtovani nastopi v Franciji, na Slovaškem, v Nemčiji, na Češkem, v Avstriji, na Hrvaškem, v Romuniji, na Madžarskem in v Grčiji odpovedani.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki