Novi singel reške zasedbe The Black Room nas popelje v Pleasureland!

Dallas Records 2024
0 60

Novi singel reške zasedbe The Black Room nas popelje v Pleasureland! Produciral, posnel in masteriral ga je Matej Zec (Let3, studio GIS), posnet je bil v živo v kultnem Art kinu Reka, obenem pa je napoved prihajajočega albuma Future Memories, ki bo izšel konec leta.

“Zvok smo želeli čim bolj približati koncertu v živo, vendar v “nadzorovanih pogojih” (smeh). Pri snemanju v živo se zagotovo čuti razlika tako v čustvih kot v energiji, ki je ni mogoče ponoviti v studiu. Vedno smo želeli ta trenutek v živo prenesti v posnetek, da bi se zvok najbolj približal tistemu v naši glavi, in mislim, da nam je to tukaj uspelo.«

Skladba in video v živo sta bila posneta v kultnem Art-kinu Croatia na Reki, ki je že vrsto let svetla točka neodvisne hrvaške filmske industrije. Z edinstvenim interierjem v režiji Kristine Barišić kultni Art kino, znan po edinstveni estetiki in ambientu, ponuja neprimerljivo akustiko in vzdušje, ki se razlikuje od standardnih dvoran in klubov. Ta legendarna lokacija je našemu snemanju dala določeno vzdušje in čar, saj je združila osupljive vizualne podobe z vrhunskim zvokom.

Novi singel “Pleasureland” prinaša prepoznavni zvok skupine, ki združuje trenutke surovih čustev s poudarkom na nastopu v živo, ki je postal zaščitni znak The Black Room.


Glasba, tekst in aranžma | Leo Ventin, Jakov Katalinić i Ivan Ritoša
Snemanje in produkcija | Matej Zec (Gis Studio)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki