Orlek gredo na morje! Z njimi gre Maja Predatoria

Foto: Janin Vezonik
0 106

Pred njimi poletje polno koncertov, 5. oktobra pa osrednji koncert za 35. let v Kinu Šiška!

Poletje se je začelo, gremo na morje!

Tudi Orlek so podlegli poletju in se, tokrat v tandemu z Majo Predatoria, odpravili na morje! Seveda ne zares, so pa z Majo posneli duet z naslovom ‘Na morje’, ki ga najdete na njihovem pred dnevi izdanem albumu ‘3.5 POLNOMASTNO’!

Skladbo ‘Na morje’ sta spisala ustanovni Orlek Jure Tori, besedilo pa je prispeval Rudi Medved. ‘Na morje’ je vsebinsko pravzaprav pogovor med partnerjema, ki se skupaj odpravljata na morjeŽensko vlogo je odpela Maja Predatoria, Vlado Poredoš pa tokrat prevzema bolj pripovedno kot pevsko izražanje z vokalom. Z navihano, sproščeno skladbo se lahko poistoveti marsikdo! In ker sta v ospredju tokrat dva vokala, sta tudi v spotu vlogi prevzela Vlado in Maja, tiste najbolj žgečkljive prizore pa je v obliki karikatur narisal Denis Polanc. Video so Orlek posneli v fičku (posodila sta ga brata Srečko in Ivan Kemperle) na poti med morjem in rodnim Zagorjem z ekipo Slo team production (Jan Lah Škrbec, Nace Vrbek). Ker pa se Orlek v najboljši luči pokažejo na odru, so dodali nekaj koncertnih kadrov.

ORLEK SO:
Vlado Poredoš (vokal, kitara)
Jure Tori (harmonika, klaviature)
Samo Poredoš (kitara)
Ivo Vidergar (kitara)
Mitja Tori (bas kitara)
Kristijan Adamlje (saksofon)
Ečo Matko (pozavna)
Jan Adamek (trobenta)
David Slatinek (bobni)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki