British Sea Power s ponatisom albuma “Do You Like Rock Music?”

Sea power / Eva Vermandel
0 48

Založba Rough Trade Records z veseljem napoveduje reizdajo albuma »Do You Like Rock Music?« skupine British Sea Power, ki je bil nominiran za nagrado Mercury in bo izšel 9. februarja 2024.

Pri tej ponovni izdaji ob 15. obletnici bo album razširjen s posnetki radijskih gostovanj in B-stranmi ter obsežnimi novimi opombami na naslovnici. Na voljo bo na CD-ju, dvojnem LP-ju (Ltd. Ed. Picture Disc) in digitalno. Omejena oranžna izdaja LP-ja bo imela ovitek, ki se sveti v temi, dodaten disk s slikami in obsežne nove opombe na ovitku, ki jih je napisal njihov nekdanji menedžer Roy Wilkinson, tudi priznani britanski novinar. ‘No Lucifer – Steve Lamacq BBC 1 Radio Session’ lahko poslušate na povezavi, nepozabno izvedbo pesmi ‘No Lucifer’ pa so posneli v oddaji “Later with Jools Holland” leta 2008.

Ta kalejdoskopski zapis povzema resnični utrip British Sea Power. Album vsebuje meteorološko katastrofo (“Canvey Island”), onesnaženje neba (“Lights Out For Darker Skies”), vznemirljivo himno evropski enotnosti (“Waving Flags”) in ganljiv inštrumental, poimenovan po piratski morski ptici ‘The Great Skua’. pesem, ki je spremljala več filmov o varstvu narave. Skladba ‘No Lucifer’ ponazarja obseg albuma, obenem pa je skladba ki pesem Big Daddyja (“Easy, easy”) primerja s svetopisemskimi idejami o Armagedonu.

British Sea Power bo ponovno izdajo proslavil s serijo koncertov v Združenem kraljestvu, kjer bodo predvajali album v celoti.

Naročilo!

 Web | Instagram | Facebook


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki